Ніна Ніколаєва
Ніна Ніколаєва
переглядів: 5389
коментарів: 9
13.02.12
Про листування:))
"Для людей, которые живут далеко друг от друга, письмо – это кусочек сердца отправителя"
Листи, написані від руки, тепер виглядають як привітання з минулого сторіччя, на зміну ним прийшло таке миттєве інтернет-спілкування:)) Та....як шкода, що такий лист не можна понюхати, скласти бережно в кишеньку і перенести з собою в любе місце на планеті, потім десь , хоч на краю світу, під світлом одного місяця перечитати і мати можливість милуватися "загогулинками" рідного почерку:)),чи покласти під подушку і заснути..!! А потім назбирати їх цілу скриньку, різних за розміром і наповненням , щоб якось колись розгорнути і потрапити у той час, який житиме на папері.... Одна користь від інтернетних листів - не треба рубати якусь берізку, щоб дати змогу рідним душам поговорити:))))))))))

Коментарі

13.02.2012 10:47 Ніна Ніколаєва пише:
Завтра день святого Валентина, не забудьте написати вашим коханим кілька слів:))
25.02.2012 23:40 Ігор пише:
Згадались ті дивовижні далекі часи, коли чарівні принцеси додавали до щойно написаного листа краплинку своїх парфумів і разом із пристрасними словами надсилали своєму принцу частинку свого аромату... А зморений чеканням принц під сяйвом свого вірного супутика-місяця, зі сльозами кохання на очах, читав її лист та вдихав, відчував, вбирав у себе кожне слово своєї чарівної принцеси, кожну краплинку її аромату... А потім сідав писати їй нового листа і знову чекав її слів, і знову сумував за тим солодким та неповтроним ароматом її парфумів, за її милим серцю почерком... Йому так хотілось цілувати папір, якого торкатились її ніжні руки і так хотілось вірити, що завтра буде новий день, а з ним - новий лист!
26.02.2012 08:27 Я так думаю пише:
... або зустріч...?
28.02.2012 23:24 Ігор пише:
Так, а можливо й зустріч, а потім - палкі обійми, ніжні слова та поцілунки, що палять вуста, наче вогнем...
01.03.2012 10:56 андрій пише:
не листи а параноя!
01.03.2012 19:19 XENA пише:
(до Андрія) Ви завжди так негативно мислите??? Чи лише наш театр викликає у Вас стільки негативу???
02.03.2012 13:36 Іванка пише:
складається враження, що Андрій не задоволенний життям! Анрій вмійте радіти життю і не виностє свою агресію!!!
02.03.2012 23:47 Ігор пише:
Шановні дописувачі, а ви помітили, що пан Андрій пише своє ім'я з малої літери? Як на мене, це або ознака відсутності навіть елементарної освіти, або повне заниження самооцінки... Звідси й увесь негатив. Але це лікується, тож не варто засмучуватись.
Шануймося, панове, й любімо театр!
23.04.2015 09:27 Валентина пише:
Листуваня не забуте, запевняю Вас!
На щастя, і мережа Інтернет по-своєму сприяє розвитку поштового листування...Кожен має голівку на плечах і сам робить вибір між віртуальним спілкуванням і поштовим.
Сьогодні існує такий сайт, як "Postcrossing". Прийміть, будь ласка, до уваги, що саме там зовсім не знайомі одне одному люди відправляють листівки, листи та, за бажанням, "шматочки себе" у вигляді браслету, прикаси або шоколадки(з власного досвіду. Не думала, що шоколад можливо відправити поштою!).

Так, Ігоре, краплина парфумів - це найпрекрасніше і найіндивідуальніше (+ із почерком), що можна додати до слів у листі. Надіюся підвищити Вам настрій і сповістити про те, що і сьогодні посткросери (не впевнена чи усі, але я прихильниця того, щоб відправити і отримати листівку з соїми улюбленими парфумами і отримати такий же запашний лист від інших і поза межами сайту, бо згодом знайходяться багато друзів з інших країн) не забули про ці неймоврні часи принцес і принців!
..Так, іноді хочеться пожити в їхній епосі...


Додати коментар

Ім'я:
Текст повідомлення:
Контрольне число:
CAPTCHA Image
інша картинка
Введіть набір цифр на малюнку