Події
Сторінки:  15  14  13  ...  3  2  1  старіша>
01.12.23
06.11.23
4 та 5 листопада колектив Рівненського обласного академічного музично-драматичного театру взяв участь у XIV Загальнопольських днях українського театру. Захід відбувся у м. Ольштин Варміно-Мазурського воєводства /Республіка Польща/. Запрошення на подію рівняни отримали від голови Ольштинського відділу Об’єднаних українців Степана Мігуса.
21.06.23
У Рівненському музично-драматичному театрі з початку липня 2023 року запровадять аудіоопис вистав для слабозорих та незрячих відвідувачів. 12 місць будуть обладнані спеціальною технікою, звідки будуть лунати коментарі того, що відбувається на сцені. Наразі в театрі навчають персонал, як правильно супроводжувати незрячих на шляху до глядацької зали.
02.06.23
4 червня експерти Фестивалю-Премії ГРА переглядатимуть виставу Рівненського музично-драматичного театру «Зерносховище» Наталки Ворожбит. До лонгліста вона потрапила у номінації «За найкращу драматичну виставу».
03.04.23
2 квітня 2023 року на базі Палацу культури ім. Лесі Українки Рівненської АЕС відбулось відкриття «Нової сцени» Рівненського обласного академічного музично-драматичного театру
22.03.23
«Енеїда» Котляревського про сучасну Україну. Артисти Рівненського обласного музично-драматичного театру готують для глядачів нову виставу. Її презентують напередодні міжнародного дня театру. Це буде класична «Енеїда» на сучасний лад. Про режисерське бачення поеми та що допомагало акторам вживатись у ролі.
13.03.23
Рівненський драмтеатр готує прем'єру вистави Енеїди на сучасний лад. Спектакль за мотивами поеми Івана Котляревського відбудеться наприкінці березня. Речниця театру Ірена Боровець розповіла Суспільному, яка буде головна ідея вистави та хто виступає режисером.
09.03.23
"З Днем народження, Тарасе!... Твої слова актуальні, як ніколи!" Так написали у Facebook учасниці тріо "Веремія", актриси нашого театру: Жанна Бичковська, Наталія Боярська та Оксана Островська у присвяті до нещодавно записаної пісні на слова Кобзаря "МЕНІ ОДНАКОВО". Запрошуємо до прослуховування та поширення.
17.10.22
Премія названа на честь Героя Небесної Сотні. У неділю, 16 жовтня, у Рівному вперше вручали Міську молодіжну премію імені Олександра Храпаченка. Це відзнака в галузі театрального мистецтва.
13.09.22
Днями побачила світ монографія присвячена життєвому та творчому шляху народної артистки України, улюблениці театральної публіки Ліни Тимофіївни Ізарової. На малій сцені театру відбулась презентація книги
11.05.22
Ми чекали цього дня дуже-дуже! Дня, коли знову стрінемось з вами усіма, як з глядачами! Після творчої перерви довжиною в в 2,5 місяці ми відновлюємо покази вистав.
04.10.21
03.09.21
У четвертому епізоді програми "Твій подкаст" телеканал UA:Rivne розповів про наш драмтеатр, його попередників та про людей, які творили і творять магію мистецтва у маленькому містечку Рівне ХХ століття.
07.06.21
14.04.21
31.03.21
На виконання Наказу Міністерства культури України № 497 від 01. 07. 2016 року “Про затвердження Порядку формування на конкурсній основі кадрового складу художнього та артистичного персоналу державних та комунальних закладів культури”, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 25 липня 2016 р. за № 1029/29159 дирекція КЗ «Рівненський обласний академічний український музично-драматичний театр» оголошує конкурс на заміщення вакантних посад: "Артист драми вищої категорії” та "Артист драми І категорії".
20.02.21
Сьогодні день пам'яті вже НЕБЕСНИХ. Янголів, котрі, віримо, в раю... Нині хочемо присвятити усім полеглим у роки незалежності за кращу Україну незвичну Лесину колядку... Її віднайшла серед невиданого наша Наталія Боярська.
03.02.21
Любі! До 150-річчя Лесі Українки ми у театрі готуємо виставу "На полі крові" у постановці Івана Даніліна. Про це ви вже знаєте. Окрім того ми, натхненні красою слова великої мисткині, започаткували ще один проект, який назвали просто - #Лесині_вірші. Впродовж лютого ми публікуватимемо відеочитання поезії ювілярки.
29.10.20
Будьте здорові і бережіть себе! З квитками можна вчинити так 1. Притримати до часу, коли знову почнемо грати і обміняти в касі театру на нові 2. Повернути туди, де придбали: в касу, адміністратору, квитковому оператору
28.10.20
Розкішна Королева чи обшарпана Памела, кмітлива Ханума чи мудра Марфа... Вона завжди неповторна і фантастично люблена глядачем. На її віку десятиліття служіння рівненський сцені, сотні головних ролей і незабутніх образів Наша сьогоднішня ювілярка - прима театру, народна артистка України Ніна Ніколаєва. Вітаємо і бажаємо лиш найкращого, процвітання, здоров'я і натхнення
29.09.20
14.05.20
Любі глядачі! Концерти, котрі були перенесені на травень, знову перенесені з очевидних причин... Балету Сухішвілі - на 28 вересня 2020 Ірини Білик - на 12 жовтня 2020 Щодо інших заходів - наших вистав або ж гастрольних виступів, запланованих на травень або ж перенесених на цей місяць, вони відтерміновані до покращення епідеміологічної ситуації в нашій країні та зняття карантинних обмежень з театрів. Тому просимо залишатися з нами, набратися терпіння і берегти себе та рідних. Усі придбані квитки залишаються дійсними. Ми віримо, що усе буде прекрасно. Добро, любов, краса і мистецтво переможе і ми скоро знову будемо бачитися, коли нам того заманеться. Здоров'я ВАМ!❤️
02.04.20
Любі глядачі, на жаль, у зв'язку з загальнодержавним карантином показ вистав, запланованих на квітень, перенесено. Дати повідомимо додатково. Квитки залишаються дійсними❤. Будьте здорові і щасливі!
27.03.20
27.03.20
"Я переконаний, без театру та без акторів світ був би не таким яскравим, найімовірніше - сірим і буденним. Знаю, яка складна й тяжка моя професія, тому, буває до болю образливо та гірко, коли бачиш в очах окремих людей вогники посмішок, мовляв, знаємо ми, яка у вас легка та безвідповідальна робота. Так, є ті, хто легко живуть при мистецтві, ті, хто з великим апломбом можуть дозволити собі теревенити про мистецтво загалом, ну і, звичайно, про свою роль в ньому особливо. Так, є лицедії, яким байдуже, що грати, в ім’я чого грати. Так, є халтурники, є нездари, які тримаються в мистецтві на безкорисних розмовах про нього. Але не ними живе Театр і високе мистецтво. Є і справжні служителі цієї підступної богині театру, які дивують своїм талантом, своїм горінням, своїм бажанням поділитися з людьми власними переживаннями, власними радощами та болями, які готові стукати в серця і душі людей. Ті, хто розуміє мистецтво не як задоволення, а як місію, і таких багато. Що це за професія така, від якої ніхто не стомлюється? Що ж це за дивна професія, від якої ніхто не хоче йти на пенсію, не хоче відпочивати? Професія, у якій людина тримається за найменшу можливість працювати!!! Я люблю цю, ні на що не схожу, чудову й безпощадну професію. Сподіваюсь, і ви теж, дорогі служителі театру та його вірні глядачі. Вітаю усіх вас!"
12.03.20
Шановні глядачі! Щодо змін у роботі театру повідомляємо наступне. 1. Концерт Ірини Білик перенесено на 11.05, ансамблю Сухішвіллі - на 22.05, вистава «Собаче серце» на 21.04. Квитки дійсні Концерт Любомира Мельника та вистава «Любити чи убити» ПЕРЕНОСЯТЬСЯ НА НЕВИЗНАЧЕНИЙ ТЕРМІН (Дати узгоджуються з організаторами і ми їх повідомимо додатково) КВИТКИ ЗАЛИШАЮТЬСЯ ДІЙСНИМИ. МАТИМЕТЕ БАЖАННЯ ПОВЕРНУТИ КВИТКИ, звертайтесь до тих, в кого їх придбали: в касу театру, до адміністраторів театру, в квиткові он-лайн сервіси. 2. Вистави театру, заплановані на березень, переносимо на травень за таким графіком
12.03.20
21.02.20
+38 067 320 22 00
08.02.20

24.01.20
Актриса-легенда, актриса-епоха, актриса-жінка... Народна артистка України Ліна Ізарова зустрілася з глядачами. Це була чергова творча зустріч до 80-річчя театру.
23.12.19
Шановні рівняни! В період відзначення 80-річчного ювілею нашого театру ми раді повідомити прекрасну новину! Указом Президента України №935/2019 від 23 грудня 2019 року "Про присвоєння почесних звань України працівникам комунального закладу «Рівненський обласний академічний український музично-драматичний театр» Рівненської обласної ради троє служителів рівненської сцени удостоєні високих державних нагород України. Від щирого серця вітаю заслужених артистів України Ніну Ніколаєву та Сергія Бондарука, а також заслуженого діяча мистецтв, режисера театру Олександра Олексюка. Бажаю нових творчих досягень та наснаги у повсякденному служінні. З найкращими побажаннями директор-художній керівник театру Володимир Петрів
11.12.19
В період з 13 по 22 грудня 2019 року у Рівному пройдуть Міжнародні театральні зустрічі. Саме так, запросивши театральні колективи, з якими давно товаришуємо та співпрацюємо, ми вирішили відзначити своє 80-річчя. 8 колективів з України (театри Тернополя, Києва, Льовова, Івано-Франківська, Луцька Житомира), Польщі (Забже) та Білорусії (Брест) привезуть до нашого міста кращі свої вистави. Афішу заходу читайте нижче у публікації.
25.11.19
Принц Карл... Імператор Калігула... Податковий інспектор Шеваль... Доглядач шкіл Хлопов... Слуга Алексіс... Професор Мусташенко... Лікар Дорн... ... Актор Андрій Куделя... 10 грудня о 19.00 на малій сцені театру ви побачите його таким, яким ще ніколи не бачили... Вхід на захід за запрошеннями. Запрошення запитуйте у касі театру.
05.10.19
З нагоди 80-річчя Рівненського обласного академічного музично-драматичного театру ми зініціювали проведення театральної імпрези "Відкрита брама-2019". Впродовж жовтня-листопада 2019 року 9 рівненських студійних театральних колективів покажуть кращі свої вистави на малій сцені нашого театру. Мета заходу насамперед підтвердити свою відкритість для яскравого, змістовного театрального мистецтва у всіх його проявах і підтримати талановиту молодь нашого міста. Ми переконані, що глядачі відкриють для себе багато цікавих облич театрального Рівного.
Сторінки:  15  14  13  ...  3  2  1  старіша>