Станіслав Лозовський
Станіслав Лозовський
переглядів: 4873
коментарів: 13
“Надобранічказка” або лист Діду Морозу
02.01.12
“Надобранічказка” або лист Діду Морозу

Чи вірите ви у те, що Дід Мороз читає написані йому листи? Я вже вірю!

 Нещодавно мені довелося працювати над виставою ”Надобранічказка”, історією про маленьку принцесу, що ніяк не хоче засинати без казки на ніч. Часу на постановку було обмаль, менше місяця, але всі ми старалися, як могли, не помічаючи зміни дня і ночі! Актори, що не встигли ще вийти з образів попередньої вистави, змушені були шукати вже нові! Деякі артистки балету навіть перекваліфіковувалися на кілька годин у бутафорів! Якось на Андрія, вночі, після репетицій, вручну ми усі гуртом прошивали величезну ковдру для казки, з перервою на ворожіння та поїдання вареників! Процес був дуже насиченим і цікавим.
Проте, оскільки казка новорічна, напередодні Нового року з нею трепилось справжнє диво. Маленьку принцессу, що ніяк не засне без казки на ніч, грають дві актриси – Олеся Демчунь і Оксана Островська. В силу певних обставин, одна з них пішла в декрет!:) Терміново потрібна була заміна і вона відбулась. Але, як незвичайно! Але про усе попорядку. Якось мама - реквізитор нашого театру та донечка – маленька дівчинка Юля, знайома глядачам роллю у виставі ”Останній строк” написати лист Діду Морозу. У Юлі було два бажання - пара коробок цукерок, та … зіграти принцесу у «Надобранічказці». Написали листа і відправили. Минула ніч і новий робочий день почався з того, що на прохідну театру прийшли дві жінки. Представились добрими людьми і попросили передати нашій Юлі, коробку цукерок, як подяку за вдалу роль у виставі «Останній строк». Ця приємність була абсолютно несподіваною не лише для дівчинки, але і для її мами! А ще через 10 хвилин режисером «Надобранічказки», тобто мною, було прийнято ще одне несподіване для Юлі рішення: ввести її на роль маленької несплячої принцеси! Даю слово честі - про лист Діду Морозу на той момент я навіть не здогадувався. Просто Юля і справді виявилась чудовою кандидатурою, окрім усього, з сценічним досвідом.
Мене ця історія дуже порадувала. Оце так швидкість там, на Дідоморозівській пошті!. Якщо таким чином здійснилася бодай одна дитяча мрія – робота була не даремною. Дякуєм тобі за це, Дідусю!:) Чекай листів!:)

Коментарі

02.01.2012 00:57 Іnessko пише:
Оце так збіг!!!....а може і не збіг, адже в світі немає нічого випадкового))) Навіть не віриться, що можуть траплятися такі ЧуДеСа!!! Ну, що ж хочу побажати маленькій Юлечці удачі, нехай її мрії і надалі здійснюються!!! Станіслав, а хто ж в декрет утік: Олеся чи Оксана?
02.01.2012 01:01 Станіслав Лозовський пише:
Боюся назвати котрусь з цих актрис!! Адже,враховуючи театральний бебі-бум,поки я напишу про одну - в декрет можуть піти вже обидві!!:))
02.01.2012 01:02 Іnessko пише:
Оце так збіг!!!....а може і не збіг, адже в світі немає нічого випадкового))) Навіть не віриться, що можуть траплятися такі ЧуДеСа!!! Ну, що ж хочу побажати маленькій Юлечці удачі, нехай її мрії і надалі здійснюються!!! Станіслав, а хто ж в декрет утік: Олеся чи Оксана?
02.01.2012 01:07 Іnessko пише:
Ой....чомусь коментар надіслався повторно....Станіслав, добре-добре, тепер не зможу заснути....)))
02.01.2012 01:11 Станіслав Лозовський пише:
:)) Хоч ви двічі намагалися вивідати в мене інформацію - доведеться таки не поспати!!:))))
02.01.2012 01:15 Іnessko пише:
=)Нічого, головне, щоб мама і маля були здоровими, а от у кого з двох актрис скоро буде поповнення не так уж і суттєво =))))
02.01.2012 11:40 Вікторія пише:
Ви уявляєте!!Дід Мороз таки читає листи!!))Сьогодні захожу на свою пошту,а мені привітання з Новим Роком від сайту театру!!Це відповідь шла крізь роки!) Дякую)))))
02.01.2012 11:48 Надьоночка пише:
Стас, приємно так, і про нас не забув. ))) Дякуємо.
03.01.2012 00:00 Станіслав Лозовський пише:
Надьоночка,кожен ваш стіжок на ковдрі - великий вклад у нашу спільну роботу!!:)) Мене тут всі переконують,що це неправильно,що не повинні артисти цим займатися - але я в це не вірю!!:)) Я вірю лише в спільну роботу,в колектив!! І тому - дякую Вам!!:))
03.01.2012 21:11 Тарас пише:
Тепер поняв, шо за Юля))) Щастя)))
До речі, а за Юлю не страшно?)) Ну там, бебі-бум і т.д.?)
04.12.2012 10:47 Ваня пише:
Я хочу гарно вчитися і не хворіти.
04.01.2013 13:43 Ігор пише:
За брамою своєї щоденної метушні нам часто не вистачає часу на диво. Ми й не задумуємось над тим, варто в них вірити чи ні. А вірити потрібно і листи писати теж - якщо не Діду Морозу, то хоча б одне одному. Та й Діду Морозу можна написати, проте я не буду втомлювати святкового Дідуся своїми проханнями про нематеріальне - про те, чого не можна перев'язати кольоровою стрічечкою й упакувати в коробочку... А декому треба зовсім небагато - коробка цукерок чи улюблена книжка. То чому ж про це не попросити? Впевнений, що Дідусь обов'язково прочитає, зрадіє й порадує омріяним подарунком в коробочці зі стрічечкою!
25.04.2013 20:55 юля пише:
Так зі мною така історія сталася але я так довго дивилася виставу що вивчила слова принцеси напам"ять дякую режисеру що взяли мене на цю роль мені було дуже приємно))


Додати коментар

Ім'я:
Текст повідомлення:
Контрольне число:
CAPTCHA Image
інша картинка
Введіть набір цифр на малюнку