У Рівненському облмуздрамтеатрі прем'єра  про Марусю Чурай (ФОТО,ВІДЕО)
28.07.17
У Рівненському облмуздрамтеатрі прем'єра про Марусю Чурай (ФОТО,ВІДЕО)
Фінальною новинкою рівненського театрального сезону 2016/2017 стала постановка за історичним романом Ліни Костенко "Маруся Чурай". Ми у театрі щиро радіємо резонансу, який викликала прем'єра про легендарну дівчину Марусю. Ми отримали масу різнопланових, переважно схвальних відгуків, і закриваючи сезон, чекаємо на зустріч у новому і віримо, що ця вистава не залишить байдужими ще не одну тисячу наших любих гядачів.

 Відео з сайту erve.ua

Прем'єра "Марусі Чурай" очима фотографа Олександра Майструка (ФОТО)

А ось і перші відгуки:

 

Нагадаємо,  режисер вистави -  Сергій Павлюк, відомий рівнянам постановками нашого театру "Дуже проста історія", "Сон літньої ночі", "Калігула", "Гамбіт". Разом з режисером над виставою працювала команда: режисер з пластики - Юрій Бусс, хормейстер - заслужена артистка України Ружена Рубльова, художник-постановник - заслужений художник України Ольга Гоноболіна. У виставі задіяний увесь творчий склад театру. Варто пам'ятати, саме за «Марусю Чурай» Ліна Костенко одержала Національну премію України імені Тараса Шевченка. У ньому розповідається про історичні події, давніх часів, словами, що звучать актуально і свіжо

ДО і ПІСЛЯ..)


Режисер «Калігули» повернувся у Рівне з новою постановкою

Рівненський облмуздрамтеатр закриє сезон прем'єрою від Сергія Павлюка (АУДІО, ВІДЕО)

переглядів: 3477

Коментарі

02.10.2017 16:16 Ольга пише:
Знаю людей, яким ця вистава взагалі не сподобалась. Спочатку мене обурили такі висновки, а насправді все дуже банально -"недалекі люди". Це просто геніальна вистава, геніальна постановка, музика, слова і звичайно ж гра акторів. Браво.
Вистава, яка змушує думати, переживати, домислювати. Вистава, яка в собі переплітає любов, життя, зраду, відданість, гордість, героїзм, безвольність, людяність іще багато, багато емоцій та по чуттів. Це дуже інтелектуальна вистава, шкода людей які її не зрозуміли...
02.10.2017 16:27 Людмилі пише:
У "Марусі Чурай" немає елементів заборонених для перегляду дітьми, більше того, у виставі грають діти. Але варто врахувати, що показ триває 3 години. Тому, бажано запрошувати діток на перегляд хоча б з підліткового віку.


Додати коментар

Ім'я:
Текст повідомлення:
Контрольне число:
CAPTCHA Image
інша картинка
Введіть набір цифр на малюнку