Відео за участі акторів Рівненського облмуздрамтеатру мандрує світом
11.10.15
Відео за участі акторів Рівненського облмуздрамтеатру мандрує світом
Перше в Україні, та й певно за її межами, музичне відео про музей, у якому знялись актори Рівненського облмуздрамтеатру, знову відібраний для участі у фестивалі. Цього разу у Китаї. Зовсім неочікувано для творців робота "Люблю музей" включена до конкурсної програми Китайського жіночого кінофестивалю у Пекіні. Інше ж відео "Тунель" за участі актора Андрія Куделі поїде на кінофестиваль "Visionaria" ("Провидець"), який пройде 8 по 17 жовтня 2015 року у місті Кастельнуово-Берарденга, що в Італії.

Короткометражка "Тунель" за участі актора Рівненського облмуздрамтеатру - лауреат фесту

Проморолик Рівненського краєзнавчого музею за участі наших акторів Станіслава Лозовського та Ніни Ніколаєєвої продемонструють у далекому Китаї  в період з 22 по 29 листопада. 

- Це запрошення на кінофестиваль стало чудовим подарунком до Відкриття театрального сезону у нашому театрі, - радіє Ніна.
 А режисер та співпродюсер кліпу Віктор Булига зізнається: китайцям найбільше сподобалась на відео саме гра актриси Ніни Ніколаєвої.

Раніше стрічка перемогла на фестивалі Pervolia International Film Festival  pervollywood.com, котрий відбувався на Кіпрі.
Короткометражка рівненських авторів – серед переможців кінофестивалю на Кіпрі.
 Ось такий диплом надійшов переможцям з фесту.

Ним українська робота "Люблю музей" була відзначена за перемогу в номінації "Приз глядацьких симпатій".

Актори Рівненського облмуздрамтеатру принесли місту чергову перемогу

 - Приємно, що мешканцям Перволії та гостям Кіпру з 60 стрічок (по 12 у кожній з п'яти номінацій) на  фестивалі наша сподобалась найбільше,  - розповідє Віктор Булига. - Ми єдині представляли не тільки Україну, а й усю Східну Європу.  Хоча фестиваль у Перволії не є кінофорумом класу "А", проте робота з Рівного розповіла світові про Україну, яка йому, як бачимо, припала до душі.

На Кіпрському кінофестивалі 17 країн презентували свої картини: 14 - США, 10 - Англія, 5 - Кіпр, 5 - Греція, 4 - Іспанія, 3 - Канада, 3 - Німеччина, 3 - Індія, 2 -Шотландія, 2 -Португалія, 2 - Пакистан, 2 - Ірландія та по одному фільму було з Данії, Ірану, Ізраїлю, Уельсу. Всього попередньо на кінофестиваль було надіслано 1663 роботи.  

Окрім того кліп демонстрували на «ГОГОЛЬFEST», де за ініціативи молодих українських кінематографістів з громадської організації  «СУК» («Сучасне Українське Кіно») відбувся спеціальний професійний конкурс – «Кіногляд СУК: ON/OFF».


Нагадаємо, що актори не лише на відео, але й виконують пісню. Більше того Станіслав Лозовський є режисером-постановником кліпу "Люблю музей".

 Отож, побажаємо успіху нашим у Китаї!

переглядів: 2104

Коментарі

12.10.2015 17:38 Виктория Чернина. пише:
Удачи вам всем на фестивали, и быть первыми.


Додати коментар

Ім'я:
Текст повідомлення:
Контрольне число:
CAPTCHA Image
інша картинка
Введіть набір цифр на малюнку