03.02.21
У Рівненському облмуздрамтеатрі проект "Лесині вірші" (ВІДЕО ОНОВЛЮЄТЬСЯ)
Любі! До 150-річчя Лесі Українки ми у театрі готуємо виставу "На полі крові" у постановці Івана Даніліна. Про це ви вже знаєте. Окрім того ми, натхненні красою слова великої мисткині, започаткували ще один проект, який назвали просто - #Лесині_вірші. Впродовж лютого ми публікуватимемо відеочитання поезії ювілярки.

Рядки Лесі Українки ви почуєте у виконанні наших актрис: заслуженої артистки України Галина Цьомик, заслуженої артистки України Ніни Ніколаєвої, заслуженої артистки України Алли Луценко, Оксани Островської, Оксани Муріної, Ольги Таргонської, Анастасії Фролової, Юлії Крет, Наталії Боярської, Вікторії Клєщенко-Пилипчук, Катерини Лапіної, Ольги Лозовської, Анастасії Матусевич, артистки балету Марини Єфімчук, помічника режисера Галини Шарко та інших.Запрошуємо вас до слухання, коментування та самостійного читання.

А тепер трішки подяк. Дякуємо натхненникам проекту директору-художньому-керівнику театру Володимир Петрів та заслуженій артистці України Галина Цьомик. За створення образів наших актрис подяка головній художниці театру Анна Пілюгіна, нашим перукарям та костюмерам, освітлювачам. Особлива подяка великому художнику Олег Шупляк за дозвіл використати портрет Лесі Українки в оформленні проекту.

Леся Українка "Жіночий портрет". Читає заслужена артистка України Ніна Ніколаєва

      

 

переглядів: 1938

Коментарі



Додати коментар

Ім'я:
Текст повідомлення:
Контрольне число:
CAPTCHA Image
інша картинка
Введіть набір цифр на малюнку