У Рівненському облмуздрамтеатрі лямурна прем'єра (ВІДЕО)
14.11.14
У Рівненському облмуздрамтеатрі лямурна прем'єра (ВІДЕО)
16 листопада у Рівному на світ з'явилася нова вистава. Цього разу - комедія за твором французського драматурга Клода Маньє. Постановка з назвою "Обережно! L'amour..." про те, чому не варто жартувати з коханням.

Французькі пристрасті з іспанським присмаком знову вируватимуть на сцені Рівненського драмтеатру. Нині тут готують чергову прем'єру - комедію за п'єсою французького драматурга Клода Маньє "Обережно L'Amour". Уся вистава сповнена французького шарму та легкості. Вистава розкаже глядачам історію художника Блеза, який прагне одружитися з розрахунку на багатій панянці. Виконавець головної ролі - актор театру Олег Ягелюк - переконує - роль потребує концентрації та навіть фізичної підготовки. Адже Блез поводить себе по-різному з кожним персонажем вистави.
Врешті за сценарієм, велика авантюра закінчується справжнім коханням. Щоправда об'єкт Блезової любові зовсім не панночка з вагомими статками, а чиста душа. Віднайти у собі цю простоту було чи не найскладнішим завданням для виконавиці ролі Марі Наталії Тертички.
На сцені поряд з молодими акторами працюватимуть і заслужені: Петро Ліснічук, Галина Цьомик та Емілія Морозюк. Прем'єра вистави "Обережно L'Amour" запланована на 16 листопада.
Рівне 1, Ірина Ничипорук, Володимир Захаров

РТБ, Роман Свирида, Микола Штемпель
переглядів: 6084

Коментарі

16.11.2014 18:56 Чернина Виктория. пише:
С премьерой Вас всех.


Додати коментар

Ім'я:
Текст повідомлення:
Контрольне число:
CAPTCHA Image
інша картинка
Введіть набір цифр на малюнку