Актори Рівненського облмуздрамтеатру знімаються у бойовику
17.06.18
Актори Рівненського облмуздрамтеатру знімаються у бойовику
Заслужений артист України Станіслав Лозовський знову запрошений до зйомок в українській кінострічці режисера Ахтема Сеітаблаєва. Цього разу це історична драма "Захар Беркут". Товаришує Станіславу у цій добрій справі наша актриса Вікторія Клєщенко-Пилипчук. Усі подробиці зйомок актори тримають у секреті, адже цього вимагає контракт. Відомо, що зйомки тривають на Закарпатті у Синевирській Поляні. Прем'єра стрічки запланована на 2019 рік. Фільм має прекрасний слоган: "У свободі моя сутність".

І Станіслав і Вікторія знімаються у кіно не вперше. 

Актор Рівненського облмуздрамтеатру знімається у кіно (ВІДЕО)

Нові факти про фільм за участі акторів театру (ВІДЕО)

Кінострічка за участі актриси Рівненського театру поїде у Канни

У Рівному прем'єра кінофільму за участі акторів Рівненського облмуздрамтеатру (ВІДЕО, АУДІО)

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/RjrEY6_CZNI" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Сюжет фільму сягає 1241 року. Монгольська орда на чолі з ханом Бурундою рухається на захід, винищуючи все на своєму шляху. Дійшовши до високих Карпатських гір, військо зупиняється біля підніжжя. Однак вночі кілька місцевих мисливців брати Беркути потайки пробираються в табір та звільняють полонених. Несамовитий від люті хан вирішує йти навпростець, щоб помститися і знищити карпатські поселення. Для цього він знаходить зрадника серед місцевих, який відкриває йому таємний прохід у горах. Однак невеличка громада гірських мисливців під керівництвом Захара Беркута має свій план, щоб назавжди зупинити багаточисельного ворога.


У перший день зйомок актои традиційно розбили бренову тарілку, щоб розібрати по шматочку і скласти після того як відзнімуть останні кадри.

Акторська команда "Захара Беркута" інтернаціональна, адже у зйомках задіяні актори  не лише з України, а й США, Казахстану, Великобританії, Монголії.  Серед них і ті, які давно здобули визнання кіноманів, справжні зірки: Роберт Патрік («Термінатор 2: Судний день», «Міцний горішок 2», «Останній кіногерой», «Ангели Чарлі 2»), Цегмід Церенболд («Військо Мин Бала»), Томмі Фленаган («Хоробре серце», «Гладіатор», «Місто гріхів» ), Поппі Дрейтон («Абатство Даунтон», «Русалочка»), Аян Утепберген («Військо Мин Бала», «Діамантовий меч»), Алекс МакНіколл («5-та хвиля», «Аксель»), Андрій Ісаєнко («Кіборги»), Олег Волощенко («Сторожова Застава»), Віктор Жданов («Кіборги»), Єржан Нуримбет(«Сторожова Застава», «Сардар», «Меч перемоги», «Наречена»), Елісон Дуді («Індіана Джонс і останній хрестовий похід», «Вид на вбивство»), Аліна Коваленко, Дуалет Абдигапаров («Кочівник», «Ліквідатор», «Орда»), Рокі МайерсОлег Стефанов, Нуркен Туматаєв («МакМафія»), Олівер ТревенуМарина Кошкіна, Марат Абдулаєв («Ліквідатор», «Тараз»), Даніяр Ахметов, наші Станіслав та Вікторія та інші.

Створюється  фільм компанією Kinorob за підтримки Державного агентства України з питань кіно. 

переглядів: 2456

Коментарі



Додати коментар

Ім'я:
Текст повідомлення:
Контрольне число:
CAPTCHA Image
інша картинка
Введіть набір цифр на малюнку