Моя дружина... , або Як повернути чоловіка
Моя дружина... , або Як повернути чоловіка
Лібрето - Ю. Рибчинський, музика - В. Ільїн, В. Лукашов
Музична комедія на 2 дії
Тривалість: 2 год
Велика сцена

Режисер-постановник  - народний артист України, лауреат Національної премії ім. Т. Шевченка Володимир ПЕТРІВ
Диригент - заслужений артист України Зіновій КРЕТ
Сценографія і костюми - Алла ЛОКТІОНОВА
Пластичне оформлення - Станіслав ЛОЗОВСЬКИЙ
Концертмейстер - Валерій КРАВЧУК
Художник по світлу - Дмитро УСИК
Звукорежисер - Богдан СІВАК
Помічник режисера  - Олександр ЛОЄВСЬКИЙ

Дійові особи та виконавці:


Вільям Гаррісон, інженер - артист драми Микита Кондратюк
Кетті Гаррісон, його дружина - артистка драми Оксана Муріна
Джиммі Джексон, інженер - артист драми В'ячеслав Давидюк
Меджі Джексон, його дружина - заслужена артистка України Ніна Ніколаєва
Міс Петінгтон, начальниця дитячого притулку - заслужена артистка України Галина Цьомик
Генрі, метрдотель, згодом полісмен - заслужений артист України Сергій Бондарук
Бетсі, служниця в домі Гарррісонів - артистка драми Катерина Лапіна
Служниці в домі Гаррісонів - артистка драми Наталія Боярська,   артистка драми Оксана Островська,   артистка драми Жанна Бичковська
Садівник - заслужений артист України Станіслав Лозовський
Полісмени у цивільному - артист балету Владислав Богуцький ,   артист балету Ігор Гарасим'як,   артист балету Віталій Малафей

Якщо Вам сподобалась вистава, рекомендуємо також переглянути:



Фото до вистави

 

Коментарі

Сторінки:  1  2  3  4  наступна>
25.10.2013 00:43 Катерина пише:
МОЛОДЦІ!!!
Вітаю з прем'єрою!!!!
Дякую за мега-позитив, гарну музику та дотепні жарти))) Вдалого вам нового сезону!!!
Море овацій, браво та біс!
25.10.2013 17:19 Чернины пише:
Уважаемые коллеги,друзья!Рады поздравить Вас с началом театрального сезона.Желаем Вам радости долгожданной встречи с вашим дорогим,верным зрителем.Много новых спектаклей,рождения новых планов,замыслов.Будьте всегда здоровы,счастливы,благополучны.Всего Вам самого наилучшего.С уважением Чернины(Израиль)
26.10.2013 13:21 Рівненський драмтеатр - більше не заклад культури? пише:
Рівненський драмтеатр - більше не заклад культури?

Як виявилося на допрем'єрному показі, це дійсно так!
Квитків було продано (роздано) більше, ніж було місць в залі. Невже це прем'єра світового масштабу? Та ніби ні)) Більше схоже на провінційний балаган.
Замість того, щоб провести вечір у приємній атмосфері за переглядом вистави, люди немов на вокзалі бігали у пошуках вільного місця.
Прийшовши за півгодини до зали (місця у квитках не вказані), бачимо купу рядів, відгороджених голубими стрічками. Для запрошених!
Все б нічого, якби не був загороджений весь партер та велика частина амфітеатру.
Запитавши "А де ж сісти нам?" отримали хамську відповідь від адміністрації театру "Йдіть на балкон, десь там сідайте. Хочете сидіти в партері - платіть 70 грн. і йдіть на прем'єру", - показуючи на забитий натовпом балкон.
Це працівник закладу культури так відповідає??
Завжди можна зробити якщо не по-розумному, то хоч по-людськи. Давайте запрошення без вказання місць. Хто раніше прийшов - той і зайняв кращі місця.
Бо виглядає смішно, коли огрядна тітка, яка навіть не розуміє, що у театрі слід роздягатись, приходить вже на початку вистави і починає з криком зганяти з місця того, хто прийшов за півгодини.
Бажання дивитись виставу, сидячи на сходах, після такого хамського поводження, не було ніякого. Ми пішли. Відчиняючи нам двері, працівниця сказала "Не ви перші вже йдете звідси".
Можливо, наш театр колись і був осередком культури, проте коли він знову ним стане і чи стане взагалі - це питання не до глядачів, які "ковтають" кожну чергову "Хануму", а до Вас - пане Петрів.
27.10.2013 18:00 Єсенія Єсеніна пише:
Рівненський коханий муздрам ТЕАТР, вітаю зі святом відкриття нового сезону!!!! Та-ра-та-дам (фанфари). Дякую за Вашу душевність, відкритість, професіоналізм та неагамовну неосяжну феєричність. Браво.
Моя жінка... це фантастично нереально джазово кльово.... Ви най най най кращі най най най коханіші!!! Люблю вас безмежно!
27.10.2013 19:27 Світлана пише:
Шановні псевдотеатрали, припиніть "тролити"! Ви стільки уваги приділили передпрем'єрному показу, що можна подумати, ніби власне це дійство є в театрі головним! На відміну від вас, я була на прем'єрі, і мене влаштувало все - мого місця, вказаного на квитку, не зайняв ніхто))) А ви хочете приємної атмосфери і відсутності біганини по залу, хоча всіх попереджали, що місця на квитках на передпрем'єрний показ вказані НЕ БУДУТЬ?!!! Кого і в чому ви звинувачуєте?
Ну а тепер по суті: вистава гарна, життєрадісна і дуууууже сподобалася всім моїм друзям, які вчора були (а їх було чимало і різного віку і статі). Я люблю серйозні вистави, такі як "Каліка..." чи "Останній строк". Але мають бути й такі комедії, як "Ханума" чи "Моя дружина..." Дякуємо Петріву за якісну роботу, всім нашим акторам за три години щастя. Нікого не хочу виділяти, бо молодці всі! Успіхів вам! Ми вас любимо!
р
27.10.2013 19:50 Володимир Петрів пише:
Поза сумнівом, ситуація, яка мала місце на допрем'єрному показі 24 жовтня, не допустима і не залишилась поза моєю увагою, як керівника. Працівники, котрі відповідають за цю ділянку роботи вчинили не професійно.
Зателефонуйте або прийдіть у театр у будь-який зручний для Вас час і запевняю Вас, працівник, який дозволив собі хамство не матиме змоги більше цього робити.
З приводу запитання до мене, чи є ми закладом культури, запевняю - так! Це Вам підтвердять тисячі і тисячі глядачів та спеціалістів театральної галузі. Перепрошую Вас та усіх глядачів, присутніх у залі того вечора, за незручності, які довелось відчути. Запевняю - подібне не повториться. З повагою, Володимир Петрів
27.10.2013 20:58 культурний? пише:
Теж на "к", тільки не культурний, а комерційний. Нажаль!
27.10.2013 21:08 Iнна пише:
З вiдкрттям нового театрального сезону, любi мої працiвники театрального мистецтва!!! Шкода, що я не бачила цiэї вистави, але переконана, що вона така ж чудова, як i всi iншi!!! Натхнення Вам, терпiння, вдячних глядачiв!!! Як би тiльки у мене була можливiсть бути на здачi вистави - я б iз задоволенням посидiла на сходах. Погоджуюся зi Cвiтланою, висунутi звинувачення невiдомою особою безпiдставнi!!! Так, це прем"эра свiтового масштабу, бо це прем"эра улюбленого театру, але якщо ви так не вважали, то чому ж йшли на допрем"эрний показ???
28.10.2013 09:31 Я так думаю пише:
Комерційний? Ви справді вважаєте ціну на квиток, а це окрім прем'єр - 10-30 грн., тією, яка приносить шалені прибутки?
Комерційний - це у тому випадку, коли "театр" за три дні робить виставу на коліні, гордо називає декорацією марлю, перекинуту через штанкету і пофарбовану зеленкою і три стільці з гримерки, музичним оформленням - скачану з інтернету фонограмку. І катає виставу при цінах на квитки 200 грн.
А для здешевлення робочої сили на ролі другого плану беруть монтувальника і водія.
28.10.2013 10:14 Пушкін Олексій пише:
Ну ось я нарешті відкрив для себе театральний сезон довгоочікуваною прем'єрою вистави "Моя дружина ... , або Як повернути чоловіка" - це моя 34 вистава (ну я всі непамятаю).
Дякую за чудову виставу, мені сподобалося - мамі теж)
Вийшло незвично і цікаво+весело))) 2,5 години гарного настрою!
Браво акторам та їх образам: Ксенія Муріна, Станіслав Лозовський, Оксана Островська, Катя Лапіна, Ніна Ніколаєва, В'ячеслав Давидюк, Микита Кондратюк та ін.
28.10.2013 13:18 Ростислав пише:
Щиро вітаю з початком теарального сезону та прем'єрою!!!! Усі молодці!!!! Актори безсумнівно старалися. Вкотре підтверджується те, що художній керівник театру та режисер вистави Володимир Петрів вміє створити практично з нічого цукерку. Одне залишається незрозумілим. Вистава музична, практично мюзикл, але поза увагою чомусь залишився оркестр. В програмці до вистави згадувались перукарі, бутафори і інший обслуговуючий персонал, однак не згадано САМОГО ОРКЕСТРУ, роль якого має неабияке значення у самій виставі. Я зовсім не применшую значення артистів балету, які практично зіграли епізодичну роль, але їх в буклеті названо поіменно. Можливо я чогось не розумію, але складається враження наявності внутрішнього конфлікту. Ще раз усім БРАВО !!! Особливо артистам оркестру і диригенту за прекрасну музику.
28.10.2013 13:27 Ростиславу пише:
Жодного внутрішнього конфлікту. У цій виставі склалась прекрасна команда і усі спрацювали на сто. У програмці вказаний диригент вистави. Щодо Вашої пропозиції по оркестру - врахуємо.
28.10.2013 16:12 до "Я так думаю" пише:
Даруйте, то ви не зрозуміли чому комерційний? Справа не у ціні квитка - 70 грн...))) ...А стосовно театрів, які привозять барахло по 200 грн. то краще помовчіть, бо багатьом відомо хто має від цього вигоду і чиї кишені повніють від таких, як ви висловлюєтеся "театрів, що роблять виставу за три дні на коліні".
28.10.2013 16:20 Я так думаю пише:
І часто Ви купуєте квитки вистави Рівненського театру по 70 грн? Така вартість квитків лише на прем'єрні покази. Мені здається театр найдоступніший у фінансовому плані вид відпочинку у Рівному. Окрім того ціна квитка не висока порівняно з цінами у інших театрах України.
28.10.2013 16:43 Адміністрація сайту пише:
Шановні глядачі. Величене прохання не продовжувати обговорення тем, які не стосуються вистави у цьому розділі. Усі побажання, скарги, думки щодо роботи театру Ви можете висловити написавши на електронну адресу театру teatr.rivne@gmail.com. Або ж зателефонувати у театр.
29.10.2013 12:47 Наталья пише:
Специально приехала из Киева посмотреть спектакль "Моя дружина ... , або Як повернути чоловіка". Во-первых хочу поблагодарить администратора Алексея, который с пониманием подошел к моей просьбе забронировать билеты на спектакль. В театре хорошая, положительная атмосфера. Спектакль понравился, хорошо подобран актерский состав.Чувствуется заслуга и огромный вклад в процветание театра Владимира Юлиановича.Еще раз большое спасибо!
30.10.2013 12:42 Матвіїв пише:
Хочу вставити два слова з приводу істерії щодо допрем'єрного показу. Один журналіст тут підняв тему "відкритим листом". Зауважу - допремєрного показу не було! Це була ЗДАЧА вистави - до недавнього часу, ще років десять тому, ТЕХНІЧНИЙ показ винятково для художньої ради. Потім стали пускати журналістів, потім студентів. А потім адміністрація театру побачила, що прем'єри розкупаються швидко, вирішила піти назустріч публіці, продаючи квитки на цей показ. Сама ж вистава починається з прем'єри!!! До неї (організації роботи театру) мають бути всі претензії. Я сидів на сходинках балкону, хоча у моєму запрошенні (як журналіст, мабуть, мав право) були місця. Щоб уникнути подібних ситуацій, пропоную театру повернутись до практики "закритих показів" - запрошувати лише журналістів, викладачів кафедри, інших знавців театру (наприклад, керівників аматорських театрів) - яким побачити нову виставу - частина роботи.
30.10.2013 16:23 до Наталья пише:
Живу у Рівному і не знаю, що Рівненський театр отримав новий статус - театр Володимира Юліановича. Вітаю. Зазвичай це робиться опісля..
31.10.2013 23:33 до "до Наталья" пише:
А ніде й не сказано, що це театр Володимира Юліановича. Вклад в процветание театра Владимира Юлиановича, його вклад, а не його театр.
01.11.2013 14:33 Наталія пише:
Шановний Матвіїв! Особисто для Вас- повторюю- рахую особисту заслугу директора-художнього керівника театру Володимир Юліанович в процвітанні, внесок у розвиток національної культури та високий професіоналізм акторів театру.
Сторінки:  1  2  3  4  наступна>


Додати коментар

Ім'я:
Текст повідомлення:
Контрольне число:
CAPTCHA Image
інша картинка
Введіть набір цифр на малюнку