З чарівною казкою у новий рік
10.01.11
З чарівною казкою у новий рік

Свято напередодні Різдва для дітлахів влаштували у Рівненському обласному музично-драматичному театрі. Сюди завітали малята із Володимирецького, Гощанського, Дубровицького, Зарічненського, Острозького, Рокитнівського, Сарненського районів, а також із міст Острог, Кузнецовськ та Рівне. Новорічний ранок організували для сиріт, позбавлених батьківського піклування, дітей із обмеженими фізичними можливостями, із малозабезпечених сімей.

Окрім ігрової програми, для маленьких глядачів актори підготували виставу «Чарівні пиріжки Червоної Шапочки». Після новорічних свят вистава з успіхом перейшла у постійний репертуар театру. Перегляд історії про пригоди дівчинки у лісі викликає захоплення не лише у малечі, але й у старшого покоління.

Ця незвична історія трапилася одного разу в лісі... Маленька Червона Шапочка, дізналась про те, що її бабуся захворіла. Вона спекла чарівні пиріжки, щоб допомогти старенькій одужати.


Так-так, саме чарівні!!! Дівчинка спекла їх вперше і сама, а коли щось хороше робиш сам і вперше - воно обов'язково буде чарівним!!!


Про те, що ж сталося з Червоною Шапочкою у лісі і чим закінчилася ця незвичайна історія - дізнайтеся завітавши на виставу до нашого театру.

 

Режисер, балетмейстер, музичне оформлення вистави - Станіслав Лозовський

переглядів: 3880

Коментарі



Додати коментар

Ім'я:
Текст повідомлення:
Контрольне число:
CAPTCHA Image
інша картинка
Введіть набір цифр на малюнку