У Рівненському драмтеатрі довгождана прем'єра (ФОТО, ВІДЕО)
22.10.17
У Рівненському драмтеатрі довгождана прем'єра (ФОТО, ВІДЕО)
21-22 жовтня на сцені нашого театру ожили герої твору американського драматурга Джона Патріка "Everybody loves Opal". Це історія про Памелу, літню пані, що живе сама-самісінька у колись розкішному маєтку. Вона любить життя, але у будь-який момент готова пожертвувати собою заради інших. Її розмірена буденність враз змінюється з появою у напівзруйнованій оселі жінки шахрайської трійці. Написаний у 1961 році за океаном твір, досі не втрачає актуальності та перегукується з українським сьогоденням, стверджують ті, хто вже встиг переглянути виставу.

РТБ, Валентина Гордич, Микола Штемпель

А ось і перші відгуки про виставу у соцмережах

 

Показ 28 жовтня 2017 року,для виконавиці головної ролі Памели Кронкі, народної артистки України Ніни Єгорівни Ніколаєвої, співпав з її Днем народження. Для актора найкраще святкування – це коли він на сцені, у залі аншлаг, а наприкінці вистави оплески і новонароджена частинка тепла у глядацьких серцях. 

переглядів: 3034

Коментарі

23.10.2017 14:57 Виктория Чернина. пише:
С премьерой вас всех.Браво!Браво!Браво!
25.10.2017 19:32 Марія пише:
Дуже сподобалась нова вистава, відкрила для себе талановитого актора Олега Ягелюка. Його гра настільки вражає реалістичністю, що хочеться взяти за комір і викинути геть зі сцени в деякі моменти. В виставі він надмірний неврастенік, моментами його агресія жахливо криклива і деспотична. Впродовж всієї вистави він все більше і більше відкривався публіці. Спасибі вам, шановний Олеже Я. за шалені емоції і енергетику. Ви класний артист.

Станіслав Лозовський після другої вистави з його участю бачиться наївним і милим добряком, Наталія Боярська - проникливою і щирою. Дякую вам за чудову гру і відвагу.

Пробачте, шановний режисер, але є одна неприємність - мені здається, неправильно швирятись хлібом по сцені (якщо то не бутафорія). Гра грою, але всьому є межа.


Додати коментар

Ім'я:
Текст повідомлення:
Контрольне число:
CAPTCHA Image
інша картинка
Введіть набір цифр на малюнку