Як Рівненський облмуздрамтеатр фестивалив... ще до відкриття сезону. Частина 2 (ФОТО, ВІДЕО)
26.09.17
Як Рівненський облмуздрамтеатр фестивалив... ще до відкриття сезону. Частина 2 (ФОТО, ВІДЕО)
Осінь - пора фестивальна. Отож, вже традиційно ми отримали кілька запрошень до участі у театральних фестах. Цьогоріч ми обрали три вересневі: у білоруському Бресті, Тернополі та Кропивницькому. Дякуємо організаторам за за запрошення, а глядачам за теплий прийом. Та мандруючи фестивалями ми завждинетерпляче чекаємо зустрічі з вами, любі глядачі на відкритті театрального сезону 1 жовтня у Рівному. Запрошуємо на прем'єрну постановку за романом Ліни Костенко "Маруся Чурай". А тепер розкажемо, як нам велось на фестивалях. Тернопіль!

Як Рівненський облмуздрамтеатр фестивалив... ще до відкриття сезону. Частина 1 (ФОТО, ВІДЕО)

19 вересня двома автобусами та вантажівкою ми вирушили до Тернополя, аби показати рок-оперу "Біла ворона". У цьому місті ми з театром не вперше. Кілька років поспіль ми беремо участь у фестивалі "Тернопільські театральні зустрічі. Дебют. У вересны 2017 року цей фестиваль проходив вп'ятнацяте! Саме тому ми надзвичайно раділи, що матимемо можливість знову  зустрітись з колегами з місцевого театру і, безумовно, з тернопільским глядачем.

Раніше на сцені тернопільського театру ми успішно презентували вистави "Суперники" "Калігула" та "Каліка з острова Інішмаан".

Рівненський музично-драматичний театр назвали європейським (ВІДЕО)
Театру — тарілки, актору — годинник
Рівненський облмуздрамтеатр фестивалив у Тернополі

 І хоча нас у Тернополі знають та люблять, відчувалось хвилювання, адже фестиваль має конкурсну складову і нашу виставу оцінювало компетентне журі, а також найсуворіші судді - глядачі! 

Ось ми налаштовуємось перед виставою та ділимось думками про нашу постановку з місцевим інтернет-телебаченням.

А ось про нашу виставу враженнями ділиться вже це ж інтернет-телебачення.

Ми отримали величезну кількість відгуків у пресі, соцмережі і безумовно наживо опісля показу.

У Тернополі показали провокуючу "Білу ворону" 
Рок-опера «Біла ворона»: як спалювали Жанну д' Арк... у Тернополі

Окрім того по закінченню фестивалю саме "Білу ворону" обрали журналісти Тернополя своєю фавориткою!

Отож, наші переможці "Тернопільських театральних вечорів. Дебют 2017" 

Диплом «За музичне вирішення вистави» отримує заслужений артист України Зіновій Крет за аранжування рок-опери «Біла ворона» Рівненського академічного українського музично-драматичного театру.

Диплом «За пластичне вирішення вистави» отримує Максим Булгаков у виставі «Біла ворона» Рівненського академічного українського музично-драматичного театру.

Диплом «За чоловічу роль другого плану» отримує Ігор Ніколаєв за роль блазня-диявола у виставі «Біла ворона» Рівненського академічного українського музично-драматичного театру.

Спеціальну відзнаку дорогоцінний подарунок годинник марки «Клейнод» від директора мережі «Престиж час», актора Миколи Булата отримає лауреат Національної премії ім. Т. Шевченка, народний артист України Петрів Володимир Юліанович, директор-художній керівник Рівненського академічного українського музично-драматичного театру.

Варто зазначити, що дипломи «За режисуру першого ступеня",  «За головну жіночу роль», «За головну чоловічу роль» не присуджено.

А ось і журналістські номінації та наші переможці!

Імена ж усіх переможців фестивалю почуймо з перших уст від ведучого церемонії нагородження Олександра Папуші.

Далі буде...

переглядів: 2055

Коментарі



Додати коментар

Ім'я:
Текст повідомлення:
Контрольне число:
CAPTCHA Image
інша картинка
Введіть набір цифр на малюнку