У Рівненському облмуздрамтеатрі вистава-ювіляр (ВІДЕО)
21.01.14
У Рівненському облмуздрамтеатрі вистава-ювіляр (ВІДЕО)
Маємо гарну новину! Одна з наших вистав днями святкуватиме ювілей! 26 січня виповнюється 10 років на сцені «Суперникам». Постановку за твором білоруського драматурга у свій час створив директор-художній керівник нашого театру Володимир Петрів у парі з художником-постановником Аллою Локтіоновою. За десятиліття вистава пройшла 130 разів з постійними аншлагами. До того ж акторський склад залишався практично незмінним.

У головних ролях на сцену виходили народна артистка України Ніна Ніколаєва, Юлія Крет та Станіслав Лозовський, Сергій Бондарук та Ольга Лозовська, Олеся Демчунь, а також незабутній метр рівненської сцени народний артист України Володимир Сніжний. Звичайно, вистава без Володимира Адольфовича ніколи не буде такою, як була. Проте по-новому прекрасною вона сьогодні є завдяки виконавцю ролі Прокопа народному артисту України Георгію Морозюку.  Особливо знаковою вистава «Суперники» є для  Юлії Крет та Станіслава Лозовського. Адже саме з ролей Домни та молодого Прокопа ці актори розпочали професійну діяльність на сцені Рівненського облмуздрамтеатру.  

Володимр Струс, Дмитро Сидор, "РТБ"

Олена Семенович, Володимир Захаров "Рівне 1"

Реальність сюжету та глибина  висвітлення людських почуттів, прекрасне акторське виконання  торкнулось  не лише сердець глядачів. На фестивалі «Перлини сезону», що проводиться у Івано-Франківську, журі відзначило нагородами: за кращу жіночу роль народну артистку України Ніну Ніколаєву та за кращий акторський дебют артиста Станіслава Лозовського. Виставу переглянули глядачі Дніпропетровська, Полтави, Кіровограда, Луцька, Львова та інших міст.

Отож, ж запрошуємо переглянути ювілейну виставу «Суперники» 26 січня о 19.00.

переглядів: 2468

Коментарі

23.01.2014 20:39 Глядач пише:
Вітання
(на мелодію пісні «Мгновения»(«Не
думай о секундах свысока»))
Не думайте Ви зверхньо про театр…
Настане час – в полон його потрапите.
«Живе» мистецтво людям – психіатр,
Це насолода, втіха чи побачення…
У кожного спектаклю свій резон,
Своя душа, фантазія, прихильники.
Десятиліття в скронях щосезон
«Суперники», «Суперники», «Суперники»…

26.01.2014 22:10 Володимир Петрів пише:
Шановні глядачі! Дякую вам за те, що Ви підтримували своєю присутністю у глядацькій залі життя вистави усі ці роки! Також дякую усім її творцям! Дякую акторам! Особливо хочу подякувати актрисі Ользі Лозовській, за те що, коли виникла потреба, вона швидко ввелась у виставу на роль Марфи! Ми Вас любимо, наші глядачі і завжди чекаємо зустрічі з Вами!
27.01.2014 09:01 Світлана пише:
Вітаємо з ювілеєм! Ніна Єгорівна, як завжди, неперевершена, і як завжди - несподівана. Унікальна актриса і справжня прима нашого театру багато років . Ми вас любимо!


Додати коментар

Ім'я:
Текст повідомлення:
Контрольне число:
CAPTCHA Image
інша картинка
Введіть набір цифр на малюнку