06.11.11
"Ненормальна" вистава - чудовий результат

31 жовтня актори Рівненського академічного українського музично-драматичного театру взяли участь у VІІ-ому Міжнародному театральному фестивалі жіночої творчості ім. М. Заньковецької, що проходив у м. Ніжин. Виступ приніс позитивні емоції глядачеві і подвійну перемогу артистці Вікторії Клєщенко-Пилипчук.

З 27 жовтня по 3 листопада на сцені тамтешнього Українського драматичного театру ім. М. Коцюбинського окрім рівнян свій доробок представили колективи з Луганська, Києва, Львова,  Сум, Ніжина, а також Білорусії та Росії.

Враховуючи традиційно незмінну тематику фестивалю, у центрі котрої жінка, наші земляки привезли у Ніжин чи не найжіночнішу виставу з рівненського репертуару – історію кохання «Ненормальна» за п’єсою Н. Птушкіної.

Назвати виступ дуету артистів Вікторії Клєщенко-Пилипчук та В’ячеслава Давидюка успішним – мало. Адже вибаглива Ніжинська публіка аплодувала рівнянам стоячи і впродовж тривалого часу не відпускала зі сцени. Розчулилось і незворушне журі, мовляв, на найближчі три роки авторитет у театральних колах Ніжина нашим забезпечений.

Отож, у підсумку журі фестивалю врахувало реакцію глядача і віддало  рівнянці Вікторії Клєщенко-Пилипчук приз глядацьких симпатій. Актриса з Рівного, до речі єдина учасниця фесту, удостоєна двох нагород. Її у Ніжині відзначили  і, як кращу молоду актрису.

Вітаємо Вікторію та В'ячеслава з успішним дебютом на Ніжинській сцені.

Нагадаємо, прем’єра «Ненормальної» відбулась навесні 2011 року. Режисер поставновник - народний артист України, лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка Володимир Петрів

Колектив Рівненського театру висловлює подяку ніжинським колегам, а особливо Юрію Муквичу - заслуженому працівнику культури України артисту драми, генеральному директору Ніжинського театру та глядачам за теплий прийом, хліб-сіль, аншлаг і «браво!».

Протокол з результатами фестивалю

переглядів: 3631

Коментарі

01.02.2012 09:24 іринка пише:
мені сподобалась вистава,від геніального до простого один крок.зіграно блискуче вразило знайомі нотки в душі


Додати коментар

Ім'я:
Текст повідомлення:
Контрольне число:
CAPTCHA Image
інша картинка
Введіть набір цифр на малюнку