27.06.12
"Пошились у дурні", щоб подарувати життя і перемогти (+ВІДЕО)
25 червня співпраця Рівненського академічного облмуздрамтеатру, Рівненської ОДА та працівників місцевих ЗМІ отримала перемогу у двох з дванадцяти номінацій у рамках VII Обласного рейтингу журналістської популярності. Йдеться про благодійний варіант вистави "Пошились у дурні", створений у червні 2011 на базі театру. Метою проекту був збір коштів на лікування онкохворих дітей.

Виставу "Пошились у дурні", у якій головні ролі виконують журналісти, було визнано найкращим "Соціальним медіа-проектом". Відзнаку від організаторів отримала автор ідеї, керівник прес-служби Рівненської облдержадміністрації Юлія Гуменюк  та реалізатор задуму директор-художній керівник Рівненського академічного облмуздрамтеатру Володимир Петрів.

Ще одну нагороду ця вистава здобула серед найцікавіших журналістських "Хобі". Журналіст видання "Рівне Вечірнє", Андрій Матвіїв, отримав відзнаку за роль п'янички Ничипора.

Адже окрім участі у благодійній виставі з колегами, він тричі виходив на сцену у "Пошились у дурні" з професійними акторами.

Така ж нагода одного разу випала і журналістці телеканалу РТБ, Оксані Жужельській.

Тепер їх називають "позаштатним актором театру". Посвідчення про присвоєння такого почесного звання, що одночасно є перепусткою на вільне відвідування вистав театру впродовж наступного театрального сезону, обом медійникам вручив під час нагородження переможців рейтингу, присутній на церемонії директор-художній керівник Рівненського академічного музично-драматичного театру Володимир Петрів.

Актриси в декреті, на заміні — журналісти (+ВІДЕО)

Окрім того він порадував журналістів тортом, що став солодким символом плідної співпраці. Надпис на ньому голосив: "Пошились у дурні, щоб подарувати життя".

Приємно відзначити, що на цьому співпраця театру і журналістів не закінчується. Вистава "Пошились у дурні" продовжує жити і збирати кошти для маленьких рівнян, що потребують допомоги і підтримки. Їхні щасливі очі і міцне здоровя - це найкращий подарунок для творців та учасників постановки.

Журналісти повернулися на сцену Рівненського театру

переглядів: 3874

Коментарі



Додати коментар

Ім'я:
Текст повідомлення:
Контрольне число:
CAPTCHA Image
інша картинка
Введіть набір цифр на малюнку