Керівник  Рівненського облмуздрамтеатру отримав премію у галузі театрального мистецтва
17.01.24
Керівник Рівненського облмуздрамтеатру отримав премію у галузі театрального мистецтва
Голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш та начальник ОВА Олександр Коваль зустрілися з колективом Рівненський обласний академічний музично-драматичний театр. Мета зустрічі почесна і приємна: вручити високу театральну нагороду – обласну премію в галузі театрального мистецтва. Рішенням комітету її присвоєно директору та художньому керівнику театру, народному артисту України Володимир Петрів. Комітет обрав його найдостойнішим серед шістьох кандидатів.

Володимир Петрів очолює заклад з 1997 року. За цей час колектив театру отримував численні нагороди від журі українських та міжнародних фестивалів.



Обласна премія – це нагорода не лише керівникові. Це символічна відзнака всього колективу нашого неймовірного облмуздрамтеатру. Те, як ви працювали у 2022 та 2023 роках, заслуховує найвищих епітетів. Успішні прем’єри, високі мистецькі нагороди – і все це у час війни! Але найкращим знаком якості та свідченням успішності нашого театру є любов глядача і той факт, що квитки на вистави розлітаються миттєво! – наголосив голова РОР Андрій Карауш.ℹ️Нагадаємо, що обласна премія в галузі театрального мистецтва виплачується з обласного бюджету і складає 25 тисяч гривень. 

Володимир Петрів вирішив передати ці гроші на потреби Збройних сил України. Під час нагородження керівник театру вручив тріо «Веремія» та заслуженому артисту України Станіславу Лозовському іншу – міжнародну відзнаку, про яку писали раніше, - за перемогу у фестивалі-премії "ГРА" в номінації «Краще музичне та звукове оформлення». Йдеться про вже легендарну постановку «Зерносховище», яка принесла нашим театралам перемогу в цьому фестивалі як краща драматична вистава. 


За матеріалами Рівненсьої обласної ради

переглядів: 991

Коментарі



Додати коментар

Ім'я:
Текст повідомлення:
Контрольне число:
CAPTCHA Image
інша картинка
Введіть набір цифр на малюнку