01.09.20
Увага!
Шановні глядачі! У зв'язку з нестабільністю епідеміологічної ситуації і відсутністю остаточної визначеності щодо графіку гастрольних заходів на сцені нашого театру, це стосується і вистав, і концертів, просимо повернути квитки за місцем придбання: у касу театру, нашим адміністраторам або ж квитковим онлайн ресурсам. Бажаємо здоров'я і лиш найкращого!
переглядів: 1520

Коментарі

04.09.2020 15:18 Катерина пише:
Добрий день. Навіщо адміністрація розмістила дане оголошення? Я не змогла сьогодні повернути кошти за квитки, придбані на контрмарці.
09.09.2020 16:30 Оксана пише:
Доброго дня! Придбала електронний квиток на www.karabas.com на балет Сухішвілі, який був перенесений на 28.09.20. Згідно вашого оголошення звернулася на даний квитковий онлайн-ресурс щодо повернення коштів за квиток, однак отримала відмову від служби замовлень, яка посилається на пункт 10.6 їхньої публічної Оферти (Сторони звільняються від відповідальності за повне або часткове невиконання своїх зобов'язань за цією Офертою, якщо таке невиконання стало наслідком обставин непереборної сили, тобто надзвичайних і невідворотних за даних умов обставин. До обставин непереборної сили, зокрема, відносяться: стихійні лиха, військові дії, страйки, стихійні безлади і протести, дії та рішення державних органів влади, збої, що виникають в телекомунікаційних і енергетичних мережах) та пункту 8.3.(Якщо при оформленні замовлення Покупець скористався послугою «Гарантія повернення вартості квитка» і додатково вніс оплату в розмірі 20 грн. за кожен квиток, Покупець може отримати 90% (дев'яносто відсотків) відшкодування вартості квитків при їх поверненні не пізніше ніж за 120 годин до початку заходу. Отримання відшкодування за невикористані квитки проводиться в Точці продажу в робочий час або шляхом перерахування на платіжну картку з якої була здійснена оплата таких квитків, з обов'язковим пред'явленням самого квитка та документа, що посвідчує особу (паспорта, військового квитка, студентського квитка, посвідчення водія, службового посвідчення), а також ІПН).
Скажіть, будь ласка, яким чином мені повернути квитки? Хто є організатором зажоду та де знаходяться пункти продажу?
10.09.2020 17:15 Катерині пише:
Яка причина відмови? На яку подію?
10.09.2020 17:26 Оксана пише:
Пані Оксано! Нам прикро, що ви зіткнулись з такою ситуацією. Справа в тому, що організатори визначили наступну дату концерту 28.02.2021 року. Заплановано 2 концерти. Саме тому квитки через відміну Ви повернути не можете. Якщо ви хотіли б все ж потрапити на концерт, Ваші квитки будуть дійсні на 19.00.
На жаль театр не несе відповідальності за квитки придбані через інтернет на заходи, які не є нашими власними. Якщо у вас залишились питання, телефонуйте 0673281515


Додати коментар

Ім'я:
Текст повідомлення:
Контрольне число:
CAPTCHA Image
інша картинка
Введіть набір цифр на малюнку