Актриса  Рівненського облмуздрамтеатру взяла участь у благодійному проекті
30.03.17
Актриса Рівненського облмуздрамтеатру взяла участь у благодійному проекті
Допомагати іншим - це покликання кожної людини. Даруючи радість і надію іншим, отримуємо у стократ більше. Нещодавно актриса нашого театру Юлія Крет взяла участь у благодійному фотопроекті. Разом з іншими рівненськими красунями наша колега знялась у весільній фотосесії для модного глянцю "ALSM". Примірники цього журналу були продані на благодійному аукціоні. Кошти від реалізації організатори передали на лікування онкохворих діток.

 - Коли мені  запропонували взяти участь в благодійному проекті, погодилась без вагань. Адже йшлося про допомогу онкохворим діткам, - розповідає Юлія Крет.  - Рак - це страшна хвороба сьогодення, з якою людство постійно бореться. Це не є проблема однієї людини чи її сім'ї. Це стосується кожного.  Переконана, що допомагати потрібно не на показ і цим хвалитися не варто. Але беручи участь у благодійному фотопроекті, ми мали на меті привернути увагу усіх небайдужих.  Нас гріла надія, що завдяки цим світлинам, за кошти виручені від реалізації журналу на аукціоні, нам вдасться врятувати чиєсь життя.

Окрім того я дуже ціную і люблю талановитих людей, таких як організатор проекту Оксана Ігас  та інші його учасники. Тому я отримала масу задоволення співпрацюючи з цими людьми для добра дітей.

переглядів: 1550

Коментарі



Додати коментар

Ім'я:
Текст повідомлення:
Контрольне число:
CAPTCHA Image
інша картинка
Введіть набір цифр на малюнку