Актриса Рівненського облмуздрамтеатру спробувала себе у кіно
23.10.14
Актриса Рівненського облмуздрамтеатру спробувала себе у кіно
Нещодавно закінчились зйомки історичного фільму "Гетьман" про Богдана Хмельницького. Роль сина гетьмана, Тимоша, дісталась актору Рівненського облмуздрамтеатру Станіславу Лозовському. Також у кінострічці рівняни впізнають актрису театру у Рівному Ніну Ніколаєву (Годунок). На зйомки дівчина потрапила, здавалось би, випадково. Але, як відомо, у нашому житті випадковостей не буває.

Актор Рівненського облмуздрамтеатру знімається у кіно (ВІДЕО)
Актор Рівненського облмуздрамтеатру вперше в житті знімається в кіно

Через групу творців «Гетьмана» у соціальній мережі Facebook  Ніна Ніколаєва познайомилась з режисером стрічки і отримала запрошення приїхати  у ролі… глядачки. Це був останній день зйомок. Фільмували сцену у палаці кримського хана Іслам Гірея. Для виконання ролі наложниць було вирішено перевдягнути гримерів. Та раптом в поле зору другого режисера потрапила рівненська актриса. Роль запропонували їй.
- Звісно я погодилась одразу. У мене ледь серце не вистрибнуло з грудей під час тривалого гримування. Хвилювалась,  що режисер передумає, - розповідає з посмішкою  Ніна. - Але усе склалось добре. Отож, я з’явлюсь у фільмі «Гетьман». Байдуже, що на  пару секунд.  Для мене це був прекрасний досвід. Я встигла поспостерігати за процесом зйомок, зрозуміти, як вибудовують кадр і зрештою, відчути погляд камери на собі.  Поки що нікому окрім рідних не розповідала про цей щасливий випадок, але в мережі з’являються фото, отож, берегти секрет більше неможливо.

переглядів: 3196

Коментарі



Додати коментар

Ім'я:
Текст повідомлення:
Контрольне число:
CAPTCHA Image
інша картинка
Введіть набір цифр на малюнку